خانه / اطلاعات عمومی / غصه نخور درست می‌شه!

غصه نخور درست می‌شه!

۹۱۰۱۳۳-umbrellaگرهی که با دست وا‌می‌شه
غصه نخور درست می‌شه!
اگر فقط به فکر خودمان و منافع شخصی‌مان باشیم، دنیا خیلی کوچک و خودخواهانه به‌نظر می‌رسد. چه‌کسی دست دیگران را می‌گیرد اگر ما در مشکلات کنارشان نباشیم؟
حتماً برایت پیش آمده که بخواهی کسی را تشویق به انجام کاری کنی: تشویق به ترک‌کردن تنبلی و شکوفایی استعدادش، تشویق به درآمدن از افسردگی و شرکت در جمع، تشویق برای کمک به مؤسسات خیریه و… برای موفقیت در تمامی این فعالیت‌های تشویقی و تحریک‌کننده چند تکنیک ساده مؤثر است که در این‌جا تعدادی از آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

صادق باش و صمیمی

اگر حرف‌هایی که می‌زنی مصنوعی و کلیشه‌ای به‌نظر برسد، اثری روی هیچ‌کس نخواهد گذاشت. دیگران وقتی حرفت را باور می‌کنند و از آن تأثیر می‌پذیرند که قبل از هرچیز خودت باشی و زندگی واقعی‌ات را پذیرفته باشی.

هرچه حرف‌هایت غیرواقعی و دورتر از زندگی حقیقی‌ات باشد، اثرشان کم‌تر خواهد بود. در ضمن بهتر است در بررسی و حل مشکل، از خودت به‌عنوان یک نمونه‌ی موفق یاد نکنی. این‌کار می‌تواند موجب سوءتفاهم شود که تو سعی داری نشان بدهی چه‌قدر آدم باحال و موفقی هستی!

در عوض با جمله‌هایی کلی مثل «می‌دونم از چی حرف می‌زنی…» یا «منم مشابه این موقعیت رو تجربه کردم…» سر صحبت را با دیگران باز کن.

مشکل و راه‌حل را شناسایی کن

اگر مشکلات و موانعی هست، آن‌ها را شناسایی و وجودشان را تأیید کن. سعی کن راه‌حل‌های احتمالی و شیوه‌ی برخورد با موانع را هم پیدا کنی و بر این تأکید کن که آن‌ها حل‌شدنی هستند. این به شنونده‌ات اعتماد به‌نفس می‌دهد که تو برای مواجهه با مشکل آماده‌ای.

در مرحله‌ی بعد مشکلات را نه‌تنها حل‌شدنی که کمی کوچک‌تر از آن‌چه واقعاً هستند، نشان بده. می‌توانی هر یک از آن‌ها را با مشکلات دیگر که قبلاً هم پیش آمده مقایسه کنی و تأکید کنی که اصلاً مشکل بزرگ یا غیرقابل‌‌حلی نیست.

امید را زنده نگه‌دار

امید مهم‌ترین عامل در الهام‌بخشیدن به دیگران است. اگر می‌خواهی به کسی کمک کنی، باید قبل از هر‌چیز به او امید ببخشی. کسی که زیر بار مشکلات کمر خم کرده، باید یادش بیاید هدفی وجود دارد، و باید باور کند که نوری در انتهای تونل هست، و پاداشی برای کشمکش و مبارزه‌ای که درگیرش شده.

این‌که چه‌طور این‌کار را می‌کنی، به تو، شخص مقابل و موقعیتی که در آن قرار دارید، بستگی دارد. فقط اطمینان پیدا کن که انتهای راه را روشن تصویر خواهی کرد.

محکم و قابل‌اعتماد باش

اگر می‌خواهی روی کسی تأثیر بگذاری، قبل از هر‌چیز باید بتوانی قابل‌اعتماد و قابل‌اتکا باشی. کسی که می‌خواهی به او کمک کنی، باید از رازداری تو مطمئن باشد. علاوه بر این سعی کن احساساتی مثل خشم یا ناامیدی را کنترل کنی تا اثر مثبتی را که می‌خواهی بگذاری، خنثی نشود.

آدم‌ها در شرایط سخت و زیر فشار مشکلات، عصبی و ضعیف می‌شوند و به کسی نیاز دارند که همه‌چیز تحت کنترلش باشدتا بتوانند به او اعتماد و تکیه کنند. اگر تو نتوانی خود و احساساتت را در برخورد با مشکل و موقعیت پیش‌آمده کنترل کنی، آن‌ها چه‌طور می‌توانند؟

برگرفته از همشهری آنلاین

همچنین ببینید

از خودت شروع کن

اگر امروز صبح که از خواب بیدار شده ای… بببینی که بیست کیلو چاق شده‌اید ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.