خانه / اخبار / آیا میدانید بزرگترین بیمارستان مغز و اعصاب جهان کجاست؟!

آیا میدانید بزرگترین بیمارستان مغز و اعصاب جهان کجاست؟!

بزرگترین مرکز تحقیقات علوم مغز و اعصاب جهان به پیشنهاد پرفسور سیمعی در حال ساخت است.

پروژه بزرگ ترین مرکز تحقیقات علوم مغز و اعصاب خاورمیانه به مساحت ۸۰ هزار مترمربع و دارای ۱۱ طبقه با شبیه سازی از مرکز اعصاب هانوفر آلمان در منطقه ۲۲ چیتگر تهران ساخته شد. این مرکز با نمای شیشه ای به شکل کره مغز انسان محیطی امن و راحت برای بیماران فراهم میآورد، همچنین تمام بخش های بیمارستان به گونه ای طراحی شده است که حس محبوس بودن در بیمارستان را برای افراد از میان برداشته، به صورتی که فن آوریهای پزشکی در فضای راحت بیمارستان پنهان شده است. پنجره های این نما به گونه ای تعبیه شده اند که تداعی کننده شکل مغز انسان میباشد. معماری این پروژه که بر اساس کاربرد آن ساخته شده، علاوه بر نمای بیرونی، نمای داخلی آن را نیز شامل میشود. دکوراسیون داخلی اتاق هایی که برای بیماران در نظر گرفته شده است، شبیه اتاق های هتل است، کف اتاق ها از پارکت پوشیده شده و پنجره های بزرگ اتاق ها ارتباط بیماران را با فضای بیمارستان ایجاد میکند. اتاق ها معمولاً ۳ تخته و مجهز به حمام است و بخش های ویژه ای برای محل استراحت بستگان بیماران در نظر گرفته شده است. علاوه بر این تمامی امکانات به منظور بهبودسازی فضای بیمارستان و برداشتن بار روانی از دوش بیماران مغز و اعصاب فراهم شده است. داستان از این قرار است که یک جوان برای ادامه تحصیل به خارج از کشور میرود و با تلاش و پشتکار فراوان موفق به دریافت مدرک فوق تخصص مغز و اعصاب از دانشگاه هانوفر آلمان میشود . همزمان با پیشنهاد ریاست مرکز مغز و اعصاب به وی، پیشنهادی برای طراحی بنای ساختمان این مرکز به شکل کُره مغز انسان مطرح میکند و با همفکری مهندسان معمار آلمانی این مرکز ساخته میشود . وی ساخت مرکز مغز و اعصاب را همانند نمونه ای که هم اکنون در آلمان وجود دارد در موطن خود با کمک های مالی یک موسسه خیریه پایه گذاری می کند تا بزرگ ترین مرکز مغز و اعصاب در خاورمیانه شود. پروفسور مجید سمیعی؛ فوق تخصص جراحی جمجمه و رئیس بیمارستان جراحی مغز و اعصاب شهر هانوفر آلمان، مرکز پزشکی که به پیشنهاد وی شبیه مغز ساخته شده بود را در ایران نیز بنا نهاده تا آنچه را که آموخته است در موطن خود به اجرا درآورد. وی که مبدع جراحی قاعده مغز است اکنون عمل های جراحی سنگین در قاعده مغز را در ایران انجام میدهد.

پروژه‌ی بیمارستان فوق تخصصی و بزرگ‌ترین مرکز تحقیقات علوم مغز و اعصاب جهان به همت مؤسسه‌ی خیریه متوسلین به امام رضا (ع) و زیر نظر مستقیم پروفسور سمیعی در تهران در حال ساخت است. شرط پروفسور سمیعی برای همکاری با این پروژه، خیریه بودن آن است. درنتیجه این پروژه به بخش خصوصی یا دولتی سپرده نخواهد شد و صد درصد با کمک‌های مردمی ساخته و نگهداری خواهد شد. جالب است بدانید که مساحت این مرکز ۸۰ هزار مترمربع است و در ۱۱ طبقه ساخته خواهد شد. امکانات و تیم پزشکی این مجموعه نه‌تنها در منطقه بلکه در جهان بی‌نظیر و ۲.۵ برابر بزرگ‌تر از مرکز مغز و اعصاب هانوفر آلمان است.

در حال حاضر بزرگترین مرکز جهانی مغز و اعصاب در هانوفر به ریاست پرفسور سمیعی است. اما مرکزی که در تهران راه اندازی می‌شود با نمای فیزیکی شبیه به مغز انسان، مساحتی سه برابر مرکز هانوفر دارد و پیش بینی می‌شود با وجود ۱۵ اتاق عمل و تجهیزات نوین جهانی که تا به حال استفاده نشده‌اند، متخصصان بزرگی در سراسر دنیا به همکاری با این مرکز بپردازند و عمل های بزرگ جراحی در مرکز مغز و اعصاب ایران انجام شود.

این بیمارستان که از ابتدا  توسط موسسه بین المللی سلامت پروفسور سمیعی و با همکاری چند جانبه  تعدادی از جراحان ایرانی همکار پروفسور سمیعی  ،  سازمان تامین اجتماعی ، خیرین ، بنیاد جانبازان و شهرداری تهران برای احداث  پیگیری میگردید ،  پس از رایزنیهای طولانی و جدی موسسه مذکور ، و نیز چند یار تغییر محل زمینهای پیشنهادی مبادی مختلف در شرق و جنوب و مرکز تهران ، بالاخره  ،  با انتخاب منطقه غرب تهران  ،  در انتهای غربی بزرگراه همت و جنب شهرک شهید باقری که از  بهترین مناطق آب وهوایی تهران است  ، با جلب مساعدت های  شهردار وقت منطقه ۲۲ تهران ،  موفق به شناسایی و جذب قطعه زمین  فعلی از میان  املاک شهرداری تهران و بر اساس درخواست موسسه بین المللی پروفسور سمیعی ، برای این پروژه  گردید .  که  البته بلافاصله بعد از تثبیت  و تحویل زمین ، به دلایلی ،  مدیریت و نحوه اجرای پروژه  از سازمانهای دولتی فاصله گرفت و در حال حاضر توسط  “موسسه خیریه متوسلین به امام رضا (ع)” در تهران در حال ساخت است.

مدیرعامل موسسه خیریه متوسلین به امام رضا (ع) در این باره میگوید : به جهت افزایش آمار مبتلایان به سرطان در ایران، این بیمارستان مجهز به امکانات خاص و مرکز پیشرفته تشخیص و درمان سرطان بوده و پزشکان بسیاری به جهت اعتبار و درخواست پروفسور سمیعی قول مساعد داده اند که پس از افتتاح بیمارستان به طور مستمر و ماهیانه در این بیمارستان حضور یافته و به درمان بیماران بپردازند.

او گفت: علاوه بر این، طبق نظر و پیشنهاد پروفسور سمیعی نخبه ها و نفرات برتر رشته های پزشکی، پس از انجام مصاحبه و با انتخاب آقای پروفسور برای گذراندن دوره های فوق تخصصی خارج از ایران بورسیه می گردند و پس از اتمام بورس خود و بازگشت به ایران با موسسه خیریه و این بیمارستان همکاری خواهند داشت.

 

همچنین ببینید

پایان رنج درمان بیماران سرطانی آمل با افتتاح بخش شیمی درمانی

در سال‌های اخیر به علت نبود بخش شیمی درمانی در شهرستان آمل و تعداد بالای ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.